Termeni și condiții generale de utilizare a platformei AZ Imobiliare

Generalități

Prezentele termeni și condiții (denumite în continuare ”Termeni”; ”T&C”) reglementează utilizarea serviciilor oferite de către AZ Imobiliare SRL, având sediul in Bucuresti, Intr. RECONSTRUCŢIEI 4, Bl.27, Sc.2, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40 /1710 /2019, Cod Unic de înregistrare RO 40621910, având Cont IBAN RO11BRMA0999100086420206  deschis la Banca Romaneasca, Bucuresti.

Vă rugăm să citiți cu atenție prezentele termeni înaintea utilizării platformei online AZ Imobiliare.

AZ Imobiliare își rezervă dreptul de a revizui oricând Termeni și condiții generale de utilizare, eventualele modificări intrând în vigoare și devenind aplicabile din momentul actualizării acestora pe Platforma. Utilizarea serviciilor AZ Imobiliare ulterior implementării unor amendamente constituie acceptul asupra prevederilor modificate. Prin urmare, vă recomandam să verificati periodic Termenii si condițiile de utilizare precum și politica privind protecția datelor cu caracter personal și confidențialitate pentru a fi informați despre eventualele modificări implementate.

Pentru orice detalii legate de serviciile, respectiv de platforma www.az-imobiliare.ro, ne puteți contacta cu încredere la numărul de telefon 0761605673, respectiv la următoarea adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Termeni si Definiții

Pachetele de Servicii = serviciile furnizate de AZ Imobiliare pentru Vânzători, conform opțiunii acestora, serviciile prestate putând include în funcție de alegerea Beneficiarului privind pachetul disponibil urmatoarele activități specfice: publicarea anunțului de vânzare/închiriere pe platforma proprie, www.az-imobiliare.ro; întalnire cu un expert imobiliar, reprezentant al AZ Imobiliare, în vederea realizării evaluarii imobilului, precum și al unui text de prezentare al imobilului supus vânzării; asistența cu ocazia vizionărilor imobilului supus spre vânzare / închiriere de catre potențiali cumpărători; consultanța cu ocazia negocierilor legate de înstrăinarea imobilului precum și in cadrul perfectării formalitaților legate de transferul de proprietate al imobilului; asistența tip call-center.

Anunțul de vânzare = are ca obiect înstrăinarea unui imobil cu destinația de locuință, conținând descrierea acestuia, conform funcționalităților existente pe platforma AZ Imobiliare

Anunțul de închiriere = are ca obiect închirierea/locațiunea unui imobil cu destinația de locuință, conținând descrierea acestuia, conform functionalităților existente pe platform

Descrierea serviciului

AZ Imobiliare este o platformă dedicată publicarii anunturilor de vânzare, respectiv de închiriere ale unor imobile si a unor articole ce fac referire la domeniul imobiliar. Anunturile sunt postate de catre reprezentantii AZ Imobiliare. In cazul in care un beneficiar doreste sa posteze anunturi pe AZ Imobiliare ii va fi creat un cont personalizat inregistrat pe platforma în baza unui nume de utilizator și parolă unică. Cu ocazia înregistrarii contului, veți avea obligația să ne furnizați numele, prenumele, adresa de email precum și numarul de telefon.

În cadrul procedurii de înregistrare, AZ Imobiliare va avea access și va prelucra datele cu privire la adresa de IP ale utilizatorilor.

Răspunderea AZ Imobiliare

Prin furnizarea serviciilor sale, AZ Imobiliare nu își asuma răspunderea cu privire la perfectarea transferurilor de proprietate asupra imobilelor publicate pe platforma sa.

AZ Imobiliare nu deține control și prin urmare nu-și asuma nici o răspundere asupra calității, legalității, viciilor aparente sau ascunse, sau orice alte aspect legate de conținutul anunțurilor de vânzare / închiriere, precum și nici asupra imobilelor publicate pe platformă, precum nici asupra integrității, responsabilității sau ale oricăror acțiuni sau omisiuni de orice natură ale utilizatorilor.

AZ Imobiliare nu își asumă răspunderea pentru acuratețea sau veridicitatea oricăror informații transmise de Utilizatori în cadrul folosirii serviciilor pe platforma.

În cazul interacțiunii utilizatorilor, este recomandat ca aceștia să exercite precauție și rezonabilitate în vederea protejării drepturilor personale și patrimoniale.

AZ Imobiliare nu iși asuma răspunderea cu privire la orice pretenții derivate din eventuale litigii născute între terți în ceea ce privește imobilele publicate spre vânzare / închiriere pe platformă, ce ar putea viza prejudicii, daune compensatorii, clauze penale, vicii de orice natură, cunoscute sau necunoscute, ascunse sau vizibile, publice sau nepublice, aflate în legatură cu asemenea litigii.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

AZ Imobiliare SRL este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate pe platforma AZ Imobiliare, prin serverele sale dedicate acestei operațiuni.

AZ Imobiliare va colecta și va prelucra datele cu caracter personal furnizate de Utilizatorii serviciilor, aceste date incluzând în principal dar nerestrictiv următoarele: numele, denumirea și datele de identificare ale persoanelor fizice și juridice, datele de contact, date bancare curente, de profil ale Utilizatorilor, adrese de email, etc.

Activitati interzise pe platforma

Sunt interzise în mod nelimitativ următoarele activități:

a. defăimarea, abuzul, hărțuirea, urmărirea, amenințarea, lezarea incălcarea drepturilor altor persoane (de ex. dar in mod nelimitativ drepturile de viață privată și de imagine publică)

b. publicarea, încărcarea distribuirea sau diseminarea oricărui conținut cu caracter obscen, defăimator, sau ilicit prin natura, sa.

c. utilizarea serviciilor AZ Imobiliare în scopuri care contravin reglementărilor legale la nivel local, national sau international, precum si in orice alte scop decat cele stabilite de AZ Imobiliare.

d. publicarea unor fișiere care conțin aparatură soft sau orice alt material ce încalcă drepturile de proprietate intelectuală (sau de orice altă natura) ale terților

e. publicarea unor fișiere care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge sau de a dăuna orice sistem sau informație;

f. publicitatea sau oferirea oricăror produse sau servicii pentru scopuri comerciale prin platforma, altele decât cele oferite prin serviciul AZ Imobiliare

g. promovarea unor chestionare, concursuri, jocuri piramidale sau corespondență tip ”chain letter”

h. publicarea aceluiași conținut în mod repetat (spamming) este strict interzisă

i. descărcarea oricărui tip de conținut încarcat de un alt Utilizator, despre care se poate prezuma în mod rezonabil că distribuirea sa prin serviciul AZ Imobiliare este ilicită.

j. restricționarea sau obstrucția utilizării platformei de către alte persoane. Insinuarea sau afirmarea faptului ca orice afirmații pe care le faceți sunt garantate de AZ Imobilare , în lipsa acordului prealabil manifestat în scris de către AZ Imobiliare.

k. utilizarea unor sisteme manuale sau automatizate în vederea colectării ilicite a datelor, copierii informațiilor sau al indexării serviciilor

l. atacarea cibernetică a Serviciului, ale serverelor sau ale rețelelor aferente

m. adaptarea alterarea, licențierea, sub-licențierea sau traducerea Serviciului pentru uz personal sau în scopuri comerciale

n. revocarea sau alterarea vizuală sau în alt mod ale mărcilor, respectiv ale bunurilor protejate prin drepturi de autor, sau ale oricăror bunuri aflate în patrimoniul AZ Imobiliare

o. încărcarea de material cu conținut jignitor, sau dăunător, incluzând în mod nerestrictiv conținut ce pledează în favoarea, înstigă sau promoveză rasismul, intoleranța religioasă, ura sau agresiunea fizică împotriva altor indivizi sau grupuri de persoane.

p. publicarea de conținut sau furnizarea accesului la conținuturi ce exploatează minorii în mod abuziv, violent sau sexual.

q. folosirea materialul obtinut prin intermediul platformei AZ Imobiliare in scopuri concurentiale

r. postarea, difuzarea sau transmite orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

AZ Imobiliare nu va fi responsabil pentru acțiunile terților în legatură cu orice material sau conținut publicat pe platforma, iar in cazul constatarii incalcarii obligatiilor mai sus mentionate, isi rezerva dreptul unilateral de a indeparta orice continut ce contravine acestor prevederi, precum si de a bloca accesul la platforma, respectiv de a refuza prestarea serviciilor catre persoanele aflate in culpa. Totodata, AZ Imobiliare isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva tuturor persoanelor ce s-ar afla vinovate de cauzarea unor prejudicii societatii, prin incalcarea obligatiilor de mai sus.

Linkuri către alte Platforme/Pagini web

Furnizarea de linkuri de pe AZ Imobiliare către alte pagini web sau alte platforme nu constituie o recomandare din partea Prestatorului privind respectivele platforme sau conținutul acestora, linkurile mai sus menționate fiind furnizate doar cu scop informativ și spre referință. AZ Imobiliare nu deține controlul acestor platforme terțe și nu garantează sau îsi asumă orice fel de răspundere fată de conținutul acestora. Existența unor asemenea linkuri (incluzând și reclame) nu reprezintă recomandarea AZ Imobilare asupra conținutului acestora și nu implică vreo asociere față de operatorii respectivelor platforme. Evaluarea conținutului și utilității paginilor web terțe revine în sarcina utilizatorilor.

Drepturi de proprietate intelectuală

Textele, grafica, conținutul editorial, datele, formatul, graficele, design-urile, HTML, fotografiile, muzica, suntele, imaginile, softwarele, video-urile, precum și orice alt conținut accesibil Utilizatorilor în cadrul serviciilor constituie proprietatea exclusivă a AZ Imobiliare SRL., cu excepția conținuturilor generate de utilizatori, pe care AZ Imobiliare are dreptul sa le folosească.

Dreptul de proprietate intelectuală al AZ Imobiliare asupra materialelor mai sus menționate este protejată de legile naționale și internaționale în materia drepturilor de proprietate intelectuală și patrimonială. Utilizatorilor le este interzis să descarce, utilizeze, remodeleze, reconfigureze, sau de a retransmite orice material fără acordul scris în prealabil al AZ Imobiliare, sau după caz, al titularului conținutului generat de utilizatori.

Informații Confidențiale

Confidenţialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. AZ Imobiliare respectă şi protejează confidenţialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Scopul acestei reguli de confidenţialitate este să vă furnizeze tipul de informaţii pe care noi îl colectăm şi modul în care folosim aceste informaţii. AZ Imobiliare nu colectează individual date de identificare a utilizatorului. Noi nu colectăm date personale de identificare pe acest website decât dacă dvs alegeţi să ni le trimiteţi prin email sau prin salvare de profil de căutare. Chiar şi atunci când alegeţi să ne furnizaţi informaţii, noi le păstrăm confidenţiale şi nu transmitem adresa dvs de email nimănui. Când oaspeţii vizitează pagina AZ Imobiliare, noi colectăm informaţii de bază care nu identifică utilizatori individuali. Acestea includ traficul de vizitare al site-ului, care pagini au fost vizitate şi pentru cât timp, de unde sunt vizitatorii şi ce ISP folosesc. Folosim aceste informaţii şi le colectăm pentru a îmbunătăţii calitatea paginii, a informaţilor continute în aceasta, şi pentru a face experienţa dvs pe site-ul nostru una eficientă şi de valoare.

Utilizatorii își dău acordul și își asumă să se abțină de orice conduită prin care Informațiile Confidențiale ar putea fi făcute publice, sau divulgate către terți, cu excepția personalului autorizat a persoanei juridice pe care o reprezinta, care are de asemenea obligația respectării confidențialități informațiilor

 Utilizatorii vor notifica în scris de indată AZ Imobiliare în cazul oricăror situații ce pot implica divulgarea, transferul sau utilizarea neautorizată ale informațiilor confidențiale. Utilizatorii vor depune toate eforturile necesare protejării informațiilor confidențiale de la divulgarea neautorizată.

În cazul incetării prezentelor termeni si conditii pentru orice motiv, utilizatorul va returna toate materialele în original sau în copie de conțin Informații Confidențiale.

Informațiile Confidențiale vor include date tehnice, know-how, cercetări, planuri de producție, produse, servicii, clienți, piețe, software, dezvoltări, invenții, procedure, formule, tehnologie, designu-ri, schițe, inginerii, informații de configurare hardware, marketing, date financiare sau informații de afaceri divulgate în mod direct sau indirect, pe orice cale.

Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile și obligațiile părților menționate în acest document, precum și orice efecte juridice ale acestora sunt reglementate de legislația aplicabila din Romania.

Daca vreo prevedere din acest document este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale termenilor si conditiilor de utilizare, acestea ramanand in vigoare.

Prezentul document constituie in intregime un acord incheiat intre utilizator si AZ Imobiliare SRL in privinta utilizarii platformei online www.az-imobiliare.ro

Aceste prevederi pot fi modificate de AZ Imobiliare in mod periodic fara o notificare prealabila in acest sens. Puteti regasi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.