AZ Imobiliare este reprezentată de o echipă de profesioniști, formată din oameni curioși din fire, optimiști, pasionați, dedicați 100%, sociabili și perseverenți.

Prin încredere, inovație, respect și loialitate față de dumneavoastră vom aborda domeniul imobiliar într-un mod diferit. Cum? Ne bazăm pe principii bine definite în găsirea celei mai bune soluții pentru vânzarea, închirierea sau cumpărarea locuinței dumneavoastră.

Asigurăm o colaborare apropiată  cu birouri de cadastru, intabulari, notariate, case de avocatură și toate celelalte instituții necesare unei tranzacții reușite. Promovăm la cele mai profesionale standarde oferta dumneavoastră. Vă punem la dispoziție toate informațiile noi și de interes din domeniul imobiliar, în cadrul articolelor publicate în secțiunea Blog. 

Mai mult decât atât, venim în sprijinul cumpărătorilor care nu își pot permite achiziționarea locuinței dorite cu surse proprii. Cum? Vom obține dobânzi minime și fixe în momentul accesării creditului bancar.

Cu AZ Imobiliare veți economisi timp și bani. Fiindcă sunt atât de multe greșeli care se pot face atunci când nu ești în cunoștiință de cauză, echipa noastră de profesioniști vă ajută să vă protejați drepturile legale.

Datorită parteneriatelor noastre cu companii și organizații importante, institutii bancare, firme de arhitectură și experienței noastre vom simplifica procesul de cumpărare, vânzare sau închiriere a locuinței dvs.

Care este ținta noastră?

Vrem să construim un brand cu prezenţă şi vizibilitate la nivel național.