By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://az-imobiliare.ro/

Cum sa obtinem credite ipotecare cu dobanda fixa si cu rate avantajoase?

Credite

Filis GALIUC, Senior Advisor in cadrul companiei The Money Advisor ne oferă sprijnul in obținerea unui credit imobiliar și ne oferă câteva sfaturi cu privire la accesarea acestora. În primul rând ne sfătuiește să alegem creditul ipotecar, acesta fiind mult mai accesibil şi ne poate negocia o marjă fixă, spre deosebire de Prima Casă, unde nu se negociază costurile.

În plus, ne zice ea - la creditul ipotecar dacă achiţi un avans mai mare (de 15%), acest lucru înseamnă că iei mai puţini bani din bancă, deci plăteşti o dobândă mai mică. De asemenea, poţi vinde sau închiria imobilul în primii 5 ani, ceea ce la Prima Casă nu poţi face decât după această perioadă.

Filis ne ajută prin intermediul unei campanii de promovare ce derulează în această perioadă să obținem un credit imobiliar cu o dobandă fixă de 5.9% în primii 5 ani. De asemenea, ne oferă următoarele avantaje: 

➡️ZERO taxa notariala - ipoteca

➡️ZERO comision de analiză

➡️ZERO taxă de evaluare

Pentru mai multe detalii sau orice sfat cu privire la accesarea creditelor ipotecare puteti suna oricand la 0761605673 sau puteti trimite un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Vicii ascunse? Ce fac cand achizitionez o locuinta...
Codrin Matei : Cresterea preturilor locuintelor no...

Related Posts

 

Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu
Deja inregistrat? Autentifica-te aici
Guest
Sâmbătă, 20 Iulie 2024