By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://az-imobiliare.ro/

Ce vedeta TV devine dezvoltator imobiliar

maruta-bloc

Un cunoscut prezentator TV are în plan construirea unui bloc cu 7 niveluri, în apropierea Bucureştiului. Chiar dacă semnalele din piața imobiliară nu sunt pozitive având în vedere oferta foarte mare de apartamente la vânzare și scăderea vânzărilor de locuințe, investitorii aleg să-și plaseze banii câștigați din alte activități în dezvoltări imobiliare.

Ca mulți alți investitori, prezentatorul TV, Cătălin Măruță, a înțeles oportunitatea dezvoltărilor imobiliare. Acesta a achiziționat un teren în Voluntari, lângă București, pentru care a inițiat documentația de urbanism în vederea construirii unui bloc. 

Blocul ar urma să aibă 5 etaje şi o înălţime de 19 m 

​ Viitorul bloc ar urma să aibă regimul de înălțime Subsol + Parter + 4Etaje + 5Etaj retras și o înălțime de 19 m. Proiectul parcurge în prezent ultimele etape înaintea obținerii aprobării din partea autorităților locale. Terenul alocat proiectului are suprafața totală de 1.000 mp și este amplasat pe bd. Pipera Tunari, Voluntari, Ilfov. Documentația de urbanism a fost elaborată de Urban Vision Consulting SRL, București. Procentul de ocupare a terenului maxim propus în cadrul proiectului este de 60%, iar coeficientul de utilizare a terenului maxim propus 2,64 mp/ADC teren.

Cei mai mari dezvoltatori imobiliari persoane fizice

Unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari persoane fizice sunt Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, care a dezvoltat un ansamblu în zona Popești-Leordeni şi în Sectorul 3, zona Palladz, Gigi Becali, stăpân peste Pipera, şi Cristian Țânțăreanu, cel care a ridicat Paradisul Verde de la Corbeanca.

Mulţi oameni de afaceri şi-au investit banii în dezvoltări imobiliare, fiind  de notorietate faptul că se câștigă foarte bine din construirea și vânzarea de locuințe, profiturile ridicându-se la peste 80%. 

Având în vedere interesele imobiliare ale politicienilor, situația va mai rămâne așa cel mai probabil pentru mult timp de acum încolo. 

Cum au evoluat vanzarile de locuinte in septembrie
România are nevoie de o nouă legislaţie în domeniu...

Related Posts

 

Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu
Deja inregistrat? Autentifica-te aici
Guest
Vineri, 24 Martie 2023