By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://az-imobiliare.ro/

Ce crede cel mai mare dezvoltator rezidenţial de lux despre piaţa imobiliară din 2020

ANdrei-Diaconescu

Optimişti că piaţa imobiliară îşi va reveni relativ repede la normal, fondatorii ONE United Properties pregătesc demararea unui proiect de lux, în zona Floreasca. „Ne-am propus să demarăm lucrările de construire în luna mai 2020. Situaţia actuală este una dificilă, dar părerea noastră este că lucrurile îşi vor reveni relativ repede la normal", ne-a spus Andrei Diaconescu, managing Partner al companiei One United Properties.

​Toate șantierele companiei ONE funcționează în baza unor rigori specifice și cu resurse umane adaptate, care să respecte toate reglementările de prevenție și igienă în vigoare. Există reguli stricte de acces, măsuri de distanțare socială, există măsuri de iginizare aplicate frecvent. "Supervizăm constant starea muncitorilor noștri și chiar le monitorizăm temperatura de patru ori pe zi. Am comunicat încă de la început cu toți angajații și continuăm să o facem, există un proces continuu de informare și monitorizare".

"Considerăm că segmentul nostru nu va fi afectat semnificativ​"

Andrei ne-a spus că deja au vândut 3 apartamente din cadrul proiectului One Peninsula, ce urmează să fie demarat. „Noi considerăm că segmentul nostru nu va fi afectat semnificativ, de aceea în cadrul proiectelor noastre se lucrează cu acceleraţia la maximum. Mai mult, vom demara şi proiectul One Peninsula, în cadrul căruia am vândut 3 apartamente cu preţuri cuprinse între 700-800k euro", ne-a mai spus Managing Partner-ul companiei ONE.

One Peninsula va fi cel de-al şaptelea şantier deschis de One United Properties în Bucureşti

Ansamblul ONE Peninsula va fi construit pe malul Lacului Floreasca, pe un teren cu suprafata de aproape 26.000 mp.

Complexul va include opt clădiri DS+P+2E-3E-4E, cu un număr total de 125 de apartamente (cu 2,3 si 4 camere) şi alte dotări la nivel de ansamblu, respectiv centru comercial, club şi piscine exterioare. Sunt prevăzute, de asemenea, 289 de locuri pentru parcare, ce vor fi amenajate la nivelurile subterane ale clădirilor.

Ansamblul One Peninsula va avea o suprafaţa desfasurata totala de 38.449 mp şi va fi al şaptelea şantier deschis de dezvoltatorul ONE.

Trei din cele șase proiecte pe care dezvoltatorul ONE le are în construcție, urmează să fie finalizate în acest an astfel:

ONE Herăstrău Towers, va cuprinde 148 unități locative, 5.250 mp comercial și birouri. Proiectul va fi livrat în Q4 2020

NEO Mamaia – 47 unități locative, cu livrare în Q3 2020

ONE Floreasca City – 247 unități locative, 24.000 GLA mp birouri și aproximativ 1.900 mp comercial, cu livrare în Q4 2020

Crosspoint Real Estate: Măsurile implementate la n...
Silviu Pop, Colliers: Putem spera la o înviorare r...
 

Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu
Deja inregistrat? Autentifica-te aici
Guest
Sâmbătă, 24 Februarie 2024